14u-16u: Receptie met fingerfood en kleine snacks
17u-20u:30 Walking Dinner
21u-00u: Pizza / Belgische frietjes, sausjes en frituursnacks
VRIJDAG 7 JULI | ZATERDAG 8 JULI |
- Griekse pasta / komkommer / tomaat / feta / Provençaalse kruiden - vol-au-vent / hoevekip / mini kroketjes - Mixed salade / yoghurtsalsa - Keuze aan diverse “Pauwels” dipsauzen - Gegratineerde macaroni / alla parmigiana - Hamburger / veggieburger / salade van polderbintjes / groene peper-roomsaus - Japanse noedels / zachte pepers / soja / zoetzure chili saus / cashewnoten / varkensvlees - Vlaamse rijstpap - Mousse van chocolade | - Bulgur / fijne groentjes / zalf van wasabi / geconfijte gember - Green salad / arbequina olijfolie / gegrilde pijnboompitten - Tomaat / mozzarella / pesto - Keuze aan diverse “Pauwels” dipsauzen - Vleesballetjes / gesmolten tomaat / Provençaalse groentjes / zachte puree - Kalkoenreepjes / kokos / appel / fijne groentjes / gestoomde rijst - Gefrituurde veggie loempia’s / chili-saus / kropsla - pasta / meatballs / gesmolten tomaat - Ijsjes / vanille-chocolade - Panna cotta / soepje van rode vruchten |